Zakelijke
dienstverlening

Wat is er nu prettiger dan tijdens het zaken doen je niet druk te hoeven maken om ICT zaken en dat alles gewoon werkt zoals het moet werken. Wij helpen u er graag bij dit te realiseren.

 

 

BUSINESS

 

Zakelijke
dienstverlening

 


Of het nu gaat om een kleine onderneming of een groot bedrijf, wij denken graag met u mee. Want wat is er fijner dan onbezorgd bezig kunnen zijn met uw zaak, zonder dat u zich druk hoeft te maken om ICT zaken.


Wij helpen u graag verder. Lees hieronder verder over de verschillende mogelijkheden.

  • Text Hover
Zakelijke dienstverlening
Levering, installatie en onderhoud

Bij ons kunt u terecht voor onder andere het leveren van nieuwe systemen, geheel op maat gemaakt. Ook onderhoud is een belangrijk aspect voor de levensduur van uw systemen. De meeste storingen kunnen we op afstand oplossen d.m.v. TeamViewer, of indien gewenst komen we bij u langs om het probleem op locatie op te lossen.

Zakelijke dienstverlening
Netwerk, internet en website

Voor het aanleggen van netwerken of het uitbreiden hiervan bent u bij ons aan het juiste adres. Zo zorgen wij er voor dat u op iedere werkplek onbezorgd zaken kunt doen. Ook als u op zoek bent naar een geheel nieuwe website of het verbouwen van een bestaande website kunt u bij ons terecht. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Clients
Een greep uit onze zakelijke klanten